Buscar este blog

Disseny de cartells.

- Utilització de diferents vies projectuals encaminades al disseny d’un cartell. Aplicanr estratègies gràfiques diferents experimentant les diverses possibilitats.

- Cal fer dues propostes de cartell realitzats amb diferents mitjans per a un concurs de cartells de la Vila. La diferència entre els dos cartells vindrà determinada pels mitjans tècnics que s'utilitzaran. La idea pot ser la mateixa, diferent o la mateixa modificada i adaptada a les possibilitats tècniques.

1. Un dels cartells ha de fer-se amb procediments tradicionals (amb pintura, collage, dibuix...).

2. L'altre ha de realitzar-se amb mitjans infogràfics (amb imat-ges generades directament amb un programa de dibuix, amb fotografies tractades o combinades, amb elements escanejats...).


- El primer cartell s'ha de fer en format DIN-A3. El segon pot ser més petit per a assegurar una bona impressió. Després el podeu ampliar a din-A3 fent una fotocòpia en color.

- Cal tenir en compte que les informacions i logotips que requereix la convocatòria ha de ser clars, legibles i han d’integrar-se amb la imatge per construir el cartell de forma unificada.

- Realització d’una recerca col·lectiva de cartells antics i actuals, per tal de prendre consciència del tema i generar idees noves en cada alumne.

- L’exercici s'ha d'acompanyar d'un text explicatiu, on exposeu la intencionalitat del disseny i les vostres reflexions i decisions a l'hora de realitzar-lo.


No hay comentarios: