Buscar este blog

EXAMEN DE VOLUM (Pràctica)

Exercici 2 [6 punts]

L’art tèxtil és una tècnica que apliquen de forma escultòrica molts artistes. Adopteu aquest art i, traslladeu-lo a una proposta escultòrica personal que reinterpreti a través de les trames i tensions lineals la idea de ciutat, segons un criteri personal (què és per a vosaltres la ciutat?).

Per fer-ho, seguiu el pla de treball següent:

Feu uns quants esbossos que us ajudin a definir quina relació voleu mostrar en la vostra proposta.

Trieu, entre el material que porteu, el que considereu més idoni per a formalitzar la vostra proposta (pot ser qualsevol material trossejable i susceptible de ser cosit: paper, cartó, cordill, fil, etc., o bé petits objectes: xinxetes, agulles, claus, etc.). Si considereu que el material escollit no és el més adequat per a l’obra, especifiqueu el material amb el qual voldríeu que fos elaborada.

Concreteu la distribució i la ubicació espacial dels diferents elements o volums (tingueu en compte els volums, les direccions, les alçades, la proximitat d’elements, l’espai exterior, el terra, la paret, etc.).

Mostreu l’escala respecte de la figura humana.

Construïu la vostra proposta sobre un din A4.

Acompanyeu la proposta amb un petit escrit que justifiqui el vostre procés creatiu i que aclareixi la idea principal de la qual sorgeix.


No hay comentarios: